Kontakta oss

Biocodex » Kontakta oss

Biocodex AB

Knarrarnäsgatan 7
16440 Kista
SVERIGE

Telefon: +46 8 615 2760

E-post: info@biocodex.se

Visa på Google Maps

Biocodex Nordics

Biocodex Oy
Metsäneidonkuja 8, PL 52
02101 Espoo
FINLAND

+358 9 329 59100

Näytä kartalla

Kontakta du Biocodex om…

Biverkningar

Om du har frågor om ett specifikt medicinskt tillstånd, kontakta sjukvårdspersonal. Om du vill rapportera biverkningar eller kvalitetsreklamationer relaterade till BIOCODEX-produkter eller om du vill ta itu med produktrelaterade förfrågningar, kontakta oss här.

Rapportera biverkningar

Partnerskap

Om du har en möjlighet som kan vara av intresse för Biocodex, kontakta oss!

Skicka affärsmöjligheter

Kontakta oss nu

Fyll i detta formulär för andra frågor.


    " Denna sida tillhandahålls som en kontakttjänst och ersätter inte råd från en läkare. BIOCODEX kan inte svara på frågor om allmän medicinsk information eller frågor om ditt personliga medicinska tillstånd. Om du har frågor om ett specifikt medicinskt tillstånd, kontakta sjukvårdspersonal.
    Om du vill kontakta Biocodex dataskyddsombud (DPO) för att utöva dina GDPR-rättigheter, för att rapportera en överträdelse av personuppgifter eller för någon fråga som rör dina personuppgifter, skicka din förfrågan antingen via e-post till dpo[at]biocodex.com (ersätt "[at]" med "@") eller per post till: DPO BIOCODEX, 7 avenue Gallieni, 94250 GENTILLY (Frankrike). För att utöva dina rättigheter kan du bli ombedd att tillhandahålla en kopia av din giltiga identitetshandling (identitetskort eller pass) om den information som du lämnar i din begäran inte gör det möjligt att identifiera dig med säkerhet (den kommer att raderas i slutet av din begäran). ”

    De uppgifter som samlas in i detta formulär används endast för att behandla din begäran (de fält som är markerade med en asterisk är obligatoriska). Klicka här för att få veta mer om behandlingen av dina uppgifter och dina rättigheter.

    Jag accepterar att bli kontaktad: * JaNej

    captcha