Kontakta oss

Biocodex » Kontakta oss

Biocodex AB

Knarrarnäsgatan 7
16440 Kista
SVERIGE

Telefon: +46 8 615 2760

E-post: info@biocodex.se

Visa på Google Maps

Biocodex Nordics

Biocodex Oy
Metsäneidonkuja 8, PL 52
02101 Espoo
FINLAND

+358 9 329 59100

Näytä kartalla

Kontakta du Biocodex om…

Biverkningar

Om du har frågor om ett specifikt medicinskt tillstånd, kontakta sjukvårdspersonal. Om du vill rapportera biverkningar eller kvalitetsreklamationer relaterade till BIOCODEX-produkter eller om du vill ta itu med produktrelaterade förfrågningar, kontakta oss här.

Rapportera biverkningar

Partnerskap

Om du har en möjlighet som kan vara av intresse för Biocodex, kontakta oss!

Skicka affärsmöjligheter

Kontakta oss nu

Fyll i detta formulär för andra frågor.

    " Denna sida tillhandahålls som en kontakttjänst och ersätter inte råd från en läkare. BIOCODEX kan inte svara på frågor om allmän medicinsk information eller frågor om ditt personliga medicinska tillstånd. Om du har frågor om ett specifikt medicinskt tillstånd, kontakta sjukvårdspersonal. Om du vill rapportera biverkningar eller kvalitetsreklamationer relaterade till BIOCODEX-produkter eller om du vill ta itu med produktrelaterade förfrågningar, använd detta formulär genom att ange ditt namn (valfritt) och yrke / yrke, produktens namn, beskrivning av biverkningar / kvalitetsreklamationer / produktrelaterade förfrågningar och information om den person som upplevt biverkningarna. ”

    Uppgifterna som samlas in nedan används endast för att behandla din begäran. Klicka här för att ta reda på mer om behandlingen av dina uppgifter och dina rättigheter.

    Jag accepterar att bli kontaktad: * JaNej
    captcha