Yhteystiedot

Biocodex » Yhteystiedot

Biocodex Nordics

Biocodex Oy
Metsäneidonkuja 4, PL 52
02101 Espoo
FINLAND

+358 9 329 59100

Näytä kartalla

Sweden


Sweden

info@biocodex.se


Estonia

Biocodex OÜ

Väike – Paala 1
EE-11415 Tallinn
Estonia
+372 6 056 014
info@biocodex.ee


Latvia

Biocodex SIA

Kalnini A, Marupe district
LV-2167 Marupe
Latvia
+371 6761 9365
info@biocodex.lv


Lithuania

Biocodex UAB

Savanoriu av. 349
LT-51480 Kaunas
Lithuania
+370 37 408 681
info@biocodex.lt


Biocodex Nordics on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva lääkeyritys, joka on osa maailmanlaajuista Biocodex-konsernia. Nordics organisaatiossamme työskentelee yli 80 henkilöä, joista Suomessa noin 50. Biocodex Nordicsin pääkonttori ja Suomen toimitilamme ovat Espoossa. Meillä on lisäksi työntekijöitä Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Tutustu meihin lisää ja inspiroidu kanssamme hyvinvoinnista

Toimipaikkamme

Yhteydenottolomake

Mahdollisissa kysymyksissä täytäthän oheisen lomakkeen.


    Tämä sivu on tarkoitettu yhteydenottopalveluksi, eikä se korvaa lääkärin neuvoja. BIOCODEX ei voi vastata yleisiin lääketieteellisiin tietoihin tai henkilökohtaiseen sairauteen liittyviin kysymyksiin. Jos sinulla on kysyttävää tietystä sairaudesta, ota yhteys terveydenhuollon ammattilaiseen. Jos haluat ottaa yhteyttä Biocodexin tietosuojavastaavaan käyttääksesi GDPR-oikeuksiasi, ilmoittaaksesi henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta tai kysyäksesi mitä tahansa henkilötietoihisi liittyvää, lähetä pyyntösi joko sähköpostitse osoitteeseen dpo[at]biocodex.com (korvaa "[at]" kirjaimella "@") tai postitse osoitteeseen: DPO BIOCODEX, 22 rue des Aqueducs, 94250 GENTILLY (Ranska). Jotta voit käyttää oikeuksiasi, sinua saatetaan pyytää toimittamaan kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksestasi (henkilökortti tai passi), jos pyyntösi sisältämien tietojen perusteella sinua ei voida varmuudella tunnistaa (ne poistetaan pyyntösi päätteeksi).

    Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan pyyntösi käsittelyyn (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia). Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja tietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi.

    Minuun voi ottaa yhteyttä: * kylläei

    captcha