Yhteystiedot

Biocodex » Yhteystiedot

Biocodex Nordics

Biocodex Oy
Metsänneidonkuja 8, PL 52
02101 Espoo
FINLAND

+358 9 329 59100

Näytä kartalla

Biocodex Nordics on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva lääkeyritys, joka on osa maailmanlaajuista Biocodex-konsernia. Nordics organisaatiossamme työskentelee yli 80 henkilöä, joista Suomessa noin 50. Biocodex Nordicsin pääkonttori ja Suomen toimitilamme ovat Espoossa. Meillä on lisäksi työntekijöitä Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.

Tutustu meihin lisää ja inspiroidu kanssamme hyvinvoinnista

Toimipaikkamme

Yhteydenottolomake

Mahdollisissa kysymyksissä täytäthän oheisen lomakkeen.

    Tämä sivu on tarkoitettu yhteydenottopalveluksi, eikä se korvaa lääkärin neuvoja. BIOCODEX ei voi vastata yleisiin lääketieteellisiin tietoihin tai henkilökohtaiseen sairauteen liittyviin kysymyksiin. Jos sinulla on kysyttävää tietystä sairaudesta, ota yhteys terveydenhuollon ammattilaiseen. Jos haluat ilmoittaa BIOCODEX-tuotteisiin liittyvistä haittatapahtumista, tehdä laatuvalituksen tai esittää tuotteisiin liittyviä kysymyksiä, käytä tätä lomaketta. Täytä kenttiin nimesi (valinnainen) ja ammattisi, tuotteen nimi, kuvaus haittatapahtumista / laatuvalitus / tuotteisiin liittyvät tiedustelut sekä haittatapahtumat kokeneen henkilön tiedot.

    Alla kerättyjä tietoja käytetään vain pyyntösi käsittelyyn. Napsauttamalla tätä saat lisätietoja tietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi.

    Minuun voi ottaa yhteyttä: * kylläei
    captcha