Biocodex Suomessa

Yhteistyön läpinäkyvyys

Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja asiakkaiden luottamukseen. Tarjoamme mahdollisimman hyvää ja korkeatasoista palvelua kaikille asiakasryhmillemme. 
 
Asiakaskokemuksen laatu on meille kunnia-asia, jossa aina tavoittelemme odotuksia ylittävää palvelua, teemmepä sitten yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten tai potilaiden kanssa. Olemme yhdessä terveyttä edistämässä. 
Markkinoinnissa olemme sitoutuneet noudattamaan Lääketeollisuuden Eettisiä ohjeita. Biocodex Oy on Lääketeollisuus ry:n jäsen. 

OIVA raportti

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Ruokavirasto. Oivan kautta kuluttajat saavat elintarvikeyritysten valvontatuloksista tietoa. 

Logo OIVA Sinettilogo

Biocodex Nordics – läpinäkyvyys

Julkistamme terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tekemämme yhteistyön sekä terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille maksamamme palkkiot ja taloudelliset etuudet vuosittain. 

Julkistaminen toteutetaan Euroopan lääketeollisuusliittojen kattojärjestön EFPIAn ja sen jäsenjärjestön Lääketeollisuus ry:n ohjeiden mukaisesti. Biocodex Nordics haluaa omalta osaltaan varmistaa yhteistyön läpinäkyvyyden ja avoimuuden. Terveydenhuollon ammattilaisten ja lääketeollisuuden välinen yhteistyö on välttämätöntä terveydenhoidon kehittymiselle, lääketieteellisten innovaatioiden syntymiselle sekä lääketurvallisuuden varmistamiseksi. Terveydenhuollon ammattilaisille tarjotaan tuoreinta tietoa lääkehoidoista ja alan ammattilaiset puolestaan voivat toimia lääkeyritysten asiantuntijoina. Yhteistyötä tehdään potilaiden hyväksi. Tiedot lääkeyritysten ja terveydenhuollon ammattilaisten välisestä yhteistyöstä ovat kaikkien saatavilla.  

Lataa oheiset tiedostot tutustuaksesi yksityiskohtiin: 

2022

Yhteistyön taustatiedot Biocodex Oy 2022 (PDF)

Disclosure methodology Biocodex Oy 2022 (PDF)

Julkistamisraportti 2022 Biocodex Oy (PDF)

Disclosure Report 2022 Biocodex Oy (PDF)

2021

Yhteistyön taustatiedot Biocodex Oy 2021 (PDF)

Disclosure methodology Biocodex Oy 2021 (PDF)

Julkistamisraportti 2021 Biocodex Oy (PDF)

Disclosure Report 2021 Biocodex Oy (PDF)

2020

Yhteistyön taustatiedot Biocodex Oy 2020 (PDF)

Disclosure methodology Biocodex Oy 2020 (PDF)

Julkistamisraportti 2020 Biocodex Oy (PDF)

Disclosure Report 2020 Biocodex Oy (PDF)