Kansainvälinen Biocodex

Kehityksemme

Biocodex, jonka globaali pääkonttori sijaitsee Ranskassa, on laajentunut maantieteellisesti viimeisten 10 vuoden aikana ja toimii tällä hetkellä 16 tytäryhtiön ja pitkäaikaisten kumppanien kautta muissa maissa. Tämän kansainvälisen verkoston kautta Biocodex tarjoaa terveysratkaisuja potilaille yli 100 maassa.

Biocodexin kansainvälinen laajentuminen

Biocodexin kansainvälisyys

Biocodexilla on tytäryhtiöt Belgiassa, Kanadassa, Meksikossa, Marokossa, Pohjoismaissa ja Baltiassa (Suomi, Viro, Latvia ja Liettua), Puolassa, Portugalissa, Rumania, Venäjällä, Turkissa, Ukrainassa ja Yhdysvalloissa.

Biocodex on tasapuolisesti rakentanut maailmanlaajuista verkostoaan ja säilyttänyt paikallisen fokuksen. Strategisten paikallisten investointien ja valittujen kumppanuuksien yhdistelmä on mahdollistanut yrityksen menestymisen maailmanlaajuisesti.

Nicolas COUDURIER

Nicolas COUDURIER

Biocodexin toimitusjohtaja

Olen sitoutunut jatkamaan Biocodexin kehitystä ja muutosta tiimityön kautta. Kasvamme samalla kun pysymme ketterinä hyödyntämällä arvojamme.”

Biocodexin globaali myynnin jakautuminen

Map of the world showing Biocodex's global sales breakdown for 2022 by geographical zones
Biocodexin globaali myynnin jakautuminen
Luvut 31. joulukuuta 2022

Biocodexin maailmanlaajuinen kehitys

Biocodexin kehitys liittyy läheisesti työntekijöiden voimaannuttamiseen, yrittäjähenkeen ja ketteryyteen. Uskomme, että tiimityö ja sitoutuminen ovat yhtä tärkeitä kuin strategia.

Tiimimme ovat omistautuneet vahvistamaan:

  • Biocodexin pilareita: mikrobiomimissiotamme, harvinaislääkkeitä ja naisten terveyttä
  • Maailmanlaajuisia brändejämme vahvan digitaalisen markkinointistrategian avulla
  • Kumppanuuksiamme uusien tuotekehityshankkeiden kanssa