Biocodex Suomessa

Toimintamallimme

Sen jälkeen kun ensimmäinen lääkeprobiootti Saccharomyces boulardii CNCM I-745® keksittiin vuonna 1953, Biocodex on kehittynyt mikrobistoalalla uranuurtajasta kansainväliseksi avainpelaajaksi. 

Biocodex Microbiota Foundation

Uskomme, että mikrobiomin ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen on osa ihmisten terveyden tulevaisuutta, ja olemme sitoutuneet toteuttamaan tehtävämme ja parantamaan yksilöiden elämänlaatua maailmanlaajuisesti.  
Tarjoamme ratkaisuja, kuten korkealaatuisia probioottituotteita, koulutamme terveydenhuollon ammattilaisia ja rahoitamme akateemisia tutkimuksia Biocodex Microbiota Foundationin kautta.

Biocodexilla laaja tuotevalikoima naisten hygieniaan ja hyvinvointiin

Biocodex osti Laboratories Ipradin vuonna 2020. Biocodexilla on nyt myös laaja tuotevalikoima naisten hygieniaan ja hyvinvointiin. Ensimmäiset tuotteet saadaan Suomeen jo lähitulevaisuudessa. 

Biocodex Nordicsin ainutlaatuinen liiketoimintamalli

Biocodex Nordicsin ainutlaatuinen liiketoimintamalli tarjoaa laajan palveluvalikoiman. Tuomme maahan ja markkinoimme sairaala- ja itsehoitolääkkeitä sekä apteekista saatavia hyvinvointituotteita. Tarjoamme myös kattavasti farmaseuttisia ja lääketieteellisiä palveluita, kuten auditoinnit, rekisteröinti- ja lääketurvapalvelut. Omien tuotteidemme lisäksi Biocodex Nordics edustaa 16 kansainvälistä lääkeyritystä ja tarjoaa asiantuntijapalvelua yli 100 asiakkaalle maailmanlaajuisesti. 

Menestyksemme ytimessä on työntekijöidemme sitoutuminen, intohimo ja arvomme, joiden avulla voimme edetä kohti visiotamme. Työntekijöiden kehittymismahdollisuudet sekä työelämän tasapaino ovat meille tärkeitä, jotta voimme ylläpitää inspiroivaa, haastavaa ja inhimillistä työilmapiiriä.