Työskentely Biocodexilla

Töihin meille

Jos haluat työskennellä nopeatempoisessa, innostavassa työympäristössä, jossa sinulta odotetaan aloitteellisuutta, määrätietoisuutta ja palveluhenkeä, meillä voi olla juuri sinulle sopiva työpaikka.  

Haluamme joukkoomme tiimipelaajia, jotka osaamisensa kautta haastavat itseään ja tiimiään toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Biocodexin työntekijät ovat alansa vahvoja ammattilaisia, joista löytyy joustavuutta, pitkäjänteisyyttä ja iloista mieltä. Yhteistyökyky on meillä tärkeää, sillä teemme laajasti yhteistyötä erilaisten ryhmien kanssa sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Meille ovat tervetulleita eri kansalaisuuksia ja kulttuureja edustavat ihmiset. Monikulttuurisuus auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme osana kansainvälistä organisaatiota ja globaalia maailmaa.  

Oletko sinä tuleva biocodexilainen? Katso avoimet työpaikkamme!

Etsitkö uutta merkityksellistä työpaikkaa tai työharjoittelupaikkaa? Tutustu Biocodexin avoinna oleviin tehtäviin klikkaamalla alla olevaa painiketta. Sieltä pääset näkemään myös kaikki globaalissa organisaatiossamme avoinna olevat tehtävät.

Voit jättää meille myös avoimen työpaikkahakemuksen. Käsittelemme jokaisen hakemuksen luottamuksellisesti.

Tervetuloa Biocodexin urasivustolle!

Hae täältä